Voorjaarsfeesten - De Dors(t)vlegels

Ga naar de inhoud

Voorjaarsfeesten

Muziekbands, Vrijmarkt en Kinderkermis op 18 en 19 mei 2019

Halderse Voorjaarsfeesten met veelzijdig programma

Mensen met lentekriebels weten het. Voor een weekend vol vermaak en gezelligheid moet je in Halder zijn. Op 18 en 19 mei 2019 is deze prachtig gelegen buurtschap tussen Gestel en Vught  het decor van de jaarlijkse Voorjaarsfeesten.  Het tweedaagse festijn richt zich op alle generaties met een uitgebreid muziekprogramma, een gezellige Vrijmarkt en een kinderkermis. Voor de organisatie tekent voor de 40e keer carnavalsvereniging De Dors(t)vlegels.
De openingsavond staat geheel in het teken van live-muziek met optreden van The Oldtimers.

Vrijmarkt op 19 mei vanaf 11.00 uur
In de Romeinse tijd was Halder vanwege zijn strategische ligging een belangrijk economisch centrum. Koopjesjagers van deze tijd weten dat je een mooie slag kunt slaan op de Halderse Vrijmarkt. Onder de handelswaar die door particulieren aan de man wordt gebracht is van alles te vinden. Van boeken tot pluchen beren; van lampen  tot cd’s. De Vrijmarkt start om 11.00 uur en is voor slechts € 1.50 toegankelijk.
Op zondagmiddag op de vrijmarkt en in de feesttent optredens van diverse bands.

Kinderkermis

De Halderse Voorjaarsfeesten zijn een feest voor jong en oud. Maar de kleintjes hebben zoals altijd een streepje voor. Op zondagmiddag legt de organisatie voor hen de rode loper uit. Zondagmiddag kunnen kinderen uit hun bol gaan op het kermisterrein. Alle attracties zijn gratis toegankelijk en draaien met aangepaste snelheid. De kinderen kunnen zich gratis laten schminken.

Inschrijven voor de Vrijmarkt

U kunt hieronder i
nschrijven voor de vrijmarkt. De kraamhuur bedraagt € 25,00 per kraam. Als u een kraam wilt huren kunt u onderstaand inschrijfformulier invullen. Na insturen daarvan ontvangt u per mail een ontvangstbevestiging. Daarna krijgt u per post een rekening toegestuurd. Wacht met betalen totdat u een rekening (met een rekeningnummer) hebt ontvangen!Voor informatie:

Comité Halderse Evenementen
t.a.v. Mari van Oorschot
Haagdoornstraat 8
4191 KM Geldermalsen

telefoon: 06 53526010
e-mail: mvoorschot@dedorstvlegels.nl
Bankrekening: NL90RBRB0706488601


Terug naar de inhoud